Tussenschoolse opvang  
TSO-ASSISTENT 
 

Tussen de middag (tussen 12.00 en 13.00 uur) kunnen de kinderen op school eten. Dit is de tussenschoolse opvang. Het doel van deze opvang is de kinderen in een veilige en kindvriendelijke ruimte in een ontspannen en ordelijke sfeer gelegenheid te geven eerst te eten en te drinken en daarna te spelen. De kinderen nemen zelf hun brood en drinken mee.

Het toezicht tijdens de TSO wordt verricht door TSO-ouders. Het overblijven kost 1,50 per keer. Ouders die meewerken als vrijwilliger ontvangen een vergoeding van € 5,- per keer.

De registratie, administratie en declaratie van de Overblijf (TSO) doet de school met behulp van TSO-ASSISTENT, een online systeem. Na eenmalige inschrijving kunt u 24 uur per dag uw kind voor de TSO aanmelden (en net zo makkelijk weer afmelden).

Handig en veilig

Door het systeem hebben de overblijfmedewerkers zicht op belangrijke informatie als allergieën, medicatie en (nood)telefoonnummers. De betalingen verlopen uitsluitend via de bank, zodat kinderen niet met contant geld naar school hoeven.

Eenmalig registreren

Om uw kind te registreren hebt u het BRINnummer van de school nodig en een registratiecode. Het brinnummer is '00DY00'(0 is nul). De registratiecode ontvangt u in een brief, bij het aanmeldformulier of kunt u aanvragen bij de coördinator. Na registratie van een of meerdere kinderen kiest u tenslotte uw eigen inloggegevens en kunt u uw overblijf reserveren. Zodra u geregistreerd bent als ouder, kun u TSO-ASSISTENT gebruiken. Bent u ingelogd dan vindt u daar de regels en afspraken omtrent de Overblijf.

Computer van school

Beschikt u niet over een computer of tablet met internet, dan kunt u op school gebruik maken van een computer om uw kind aan te melden voor het overblijven. 

Voor vragen of aanmeldingen kunt u terecht bij de coördinator van de TSO, Andrea Leusink. Om uw kind aan te melden klikt u op de button.

E tso.hetsterrenlicht@florion.nl