Groep 4/5

Wij zijn groep 4/5 van Het Sterrenlicht en we zitten heel gezellig met 30 kinderen in de klas. We vinden het best wel stoer dat we de hele week les krijgen van meester Jesse.

Gelukkig zijn er soms ook juffen in de klas die meehelpen, dat vinden we erg fijn.
 

In groep 4 gaan we nu veel leren, en daar zijn we best wel aan toe. We gaan de tafels oefenen, sommen t/m 100 en af en toe mogen we op het chromebook rekenen!

In groep 5 gaan we de tafels nog een keer doen, maar dan moeten we het wel echt goed kennen. De klokken komen voorbij en wij rekenen elke dag op het chromebook, vet cool!

 

Met spelling en taal gaan we dit jaar voor het eerst werken met Staal. Het zijn leuke afwisselende lessen. Met spelling oefenen we allemaal nieuwe categorieën en als we een nieuwe categorie gaan doen krijgen we die altijd als cadeautje! Zo blijft het altijd leuk om te werken.

 

Onze meester houdt van muziek maken en zingen, dus zingen wij heel veel met de gitaar. Wij kunnen zelf als klas ook vet goed en enthousiast zingen, elke dag weer feest!

 

We werken op onze school veel met thema’s. Dat vinden we erg tof. We doen dan allerlei verschillende dingen waarin veel vakken verstopt zitten. De juffen en meesters bereiden dit allemaal zelf voor zodat we geen ‘saaie’ methode lessen krijgen.

 

Dus, dit zijn wij! Een super gezellige, enthousiaste groep die ook nog eens hard kan werken. We hebben zin in dit jaar en gaan knallen!

 

Groetjes van groep 4/5 en meester Jesse.